Sådan får du flere følgere

Nu kommer vinterdepressionen…

Jeg hader det overalt på Jorden. Vinterdepressionen. Vi kender alle sammen til den, og vi ved godt alle sammen at det ikke er en reel depression, og at vi burde stramme ballerne an og leve videre i vores priviligerede liv. Men det er da alligevel træls!

Jeg bor et stykke ude ved markerne, og jeg skal stå ret tidligt op – eller, det synes jeg selv. Klokken 6 bliver den til hver morgen. Jeg synes selv det er ret tidligt, men mange af mine venner skal med bussen på samme tidspunkt, som jeg står op. Og jeg fatter ikke hvor de får deres motivation fra. Haha, det er nærmest en kunst.

Men det er virkelig ikke fedt alligevel. For hvorfor skal man gå i skole så tidligt i de mørke vintermåneder? Er det slet ikke usundt? Og jo – det er der faktisk en del rapporter der viser, at det er. Man burde nemlig først møde senere i disse måneder, fordi ens krop ikke heeelt er udhvilet, selvom man har fået nok søvn (statistisk set). Det er ikke godt for en at stå op i mørket.

Og man kan også godt mærke vinterdepressionen i gymnasiet, hvor alle allerede har fået den grå, hvide hud der følger med, når det bliver vinter – men ligner en levende død. Og det gør det heller ikke federe, at ens rander under øjnene får det til at ligne at man har fået tæsk hjemmefra.

Det eneste der redder folket fra vinterdepressionen er juletiden. Og når juletiden er ovre og vi er på vej ind i januar-april (som er verdens kedeligste måneder), så er vi bare deprimerede. Sådan helt lowkey.

Jeg burde stoppe mit lille rant her, men jeg håber ikke at vinterdepressionen tager overhånd – held og lykke gennem vinteren. Stay alive! Også selvom du måske ligner en vampyr om morgenen. Det gør jeg også!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du flere følgere