Jeg stopper her

”Er det ikke kun piger der blogger?”

Jeg har faktisk tidligere lavet sådan et indlæg, men nu tænkte jeg at det skulle være tid igen. Og hvor er jeg lige hyped over, at jeg nu tager del i Bloggers Delight! Det er da bare herre nice – jeg tænkte på at lave endnu en af disse indlæg, fordi jeg synes det så ud til at folk godt kunne lide det sidste gang (Det er udfordrende at være mandlig blogger, fordi…) – så why not? Lad os komme lige til sagen:

1: ”Er det ikke kun piger, der blogger?”

Uuugh, et træls spørgsmål at få – måske får man det lidt mere omformuleret, men selve intentionen bag spørgsmålet er den samme. Og spørgsmålet er ledende, for det man fisker efter med et sådant spørgsmål er nok ikke kun det, der rent faktisk bliver spurgt om – det er nok også ens seksualitet, og hvor man liiige står henne med hensyn til dén. Men jeg skuffer altid dem der spørger mig, når jeg fortæller at jeg er ligeså hetero som majoriteten af hele befolkningen. Haha.

En af de lidt mindre væsentlige grunde til jeg blogger er også fordi, jeg gerne vil have at flere potentielle mandlige læsere vil få øjnene op for blogger-konceptet, for jeg tror faktisk næsten af mænd vil have større gavn af at læse blogs end kvinder, på rigtig mange områder.

2: Seerbasen består af 87 % piger

GUILTY! Det er virkelig et guilty spørgsmål det her, for der er faktisk næsten kun piger der læser mine blogs – måske det også hænger sammen med at hovedparten af alle der overhovedet kigger forbi blogger-platforme, er kvinder – det er måske ret logisk. Men hvis du er en mand, så please hæng på – jeg er sikker på der kommer noget til dig på min blog senere! Hæng på!

Jeg er heldigvis ikke så sippet, så 87 % piger for mig er totalt underordnet – hvis bare disse piger modtager mine budskaber såvel som de mænd der modtager mine beskaber, er positivt overraskede, så er jeg glad.

3: Be as fucked up as you can – and still get respect

Hmmm… Det er måske ikke så vildt igen, men som mandlig blogger oplever jeg tit at jeg ikke kan gå for vidt – hverken med hensyn til tøj, blog-posts eller lignende. Det er som om at der ikke rigtig er nogen der lægger mærke til at jeg har pink bukser på i skole (bare rolig, det var hypotetisk), og selvom jeg gør et eller andet sindssygt blog-mæssigt, er det bare som om at jeg er overladt til respekten. Jeg får vitterligt ingen hadebeskeder eller lignende, baseret på mine skriverier.

Hvis du gerne vil følge mig og min vilde livsstil videre på Instagram, så følg mig her:

Instagram

xx Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg stopper her