''Vinterstøvler er grimme''

Jeg stopper her

Den er god nok. Jeg stopper med at blogge her, på Nouw. Det blev til én måned på platformen, og jeg har enormt gode oplevelser med Nouw som jeg virkelig vil tage med mig videre. Selvom én måned på Nouw måske ikke lyder til at være erfaringsgyldigt, så har mit indtryk af Nouw været det, at rigtig mange blogger-platforme kan lære af Nouw. Blog-designs, simpel markedsføring og brugervenlighed.

Jeg flytter på grund af at Bloggers Delight har kontaktet mig, og tilbudt mig at rykke min blog over på deres blogger-platform. Jeg har derfor overvejet nøje, om en flytning ville være godt for mig, og det som Bloggers Delight kan tilbyde mig, er bedre end det, Nouw kan tilbyde mig.

Jeg glæder mig til at starte på ny – denne gang på Bloggers Delight. Mine statistikker herinde er i hvert fald godkendte for mit vedkommende, og denne måneds statistikker på bloggen er alt over det, der er forventeligt. Så tak til jer.

Jeg håber I følger med ovre på Bloggers Delight – hvis ikke du lige magter at lave en bruger for at følge mig, så kan du følge med på min Instagram:

Instagram

xx Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''Vinterstøvler er grimme''