VIDEO // Black Friday mini-haul

”Vinterstøvler er grimme”

Jeg er helt vildt begejstret – endnu engang – og for anden søndag i træk. Haha! Men jeg er faktisk enormt begejstret, for i takt med at der har været flere fede tøjkollektioner gennem de seneste par uger, så er der også kommet nye skokollektioner (nye og nye = mig, der måske bare ikke tjekker spor meget op på today’s fashion). Men lad os nu bare gå til sagen:

Der er rigtig mange fordomme om winter items, fordi det meste af det er lidt for not fashionable. Eller, der er i hvert fald en masse brands der ikke kan finde ud af at style vintertøj, og det er herre ærgerligt. Derfor har jeg tænkt mig at vise jer mine yndlingsitems for vinteren. Tjek dem ud!

Det her er de perfekte sko til vinteren. Det kom egentlig også lige bag på mig hvor meget Dr Martens egentlig er kommet på banen gennem de sidste måneder – de har altid været liiidt passive, men nu er de virkelig ved at skinne igennem. Og deres items er for fede!

xx Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO // Black Friday mini-haul